Soleta Four Plus

Selectati din lista de mai jos dotarile si accesoriile optionale dorite.

Detalii

Suprafata construita la sol (inclusiv terasele): 240 mp

 

Suprafata utila parter: 96,7 mp

Suprafata utila etaj: 52,3 mp

 

Numar Dormitoare: 3

Numar Bai: 3

Numar Spatii de Depozitare: 7

Dotari optionale

Dotarile optionale - sunt componentele sau accesoriile casei, ce trebuie alese inaintea fabricarii acesteia, pentru includerea lor fiind necesare diverse prelucrari specifice.

• Vopselele din ingrediente naturale, fara rasini sintetice sau alte chimicale

• Vopsele „respirabile”  fabricate din uleiuri, plante si pigmenti minerali

• Combinatie de celuloza si vata bazaltica

• Folie antivapori, banda si adezivi de etansare Delta

• Spuma de etansare SMX Fixing Foam (singura solutie de etansare fara emisii de Isocyanat)

Finisaje pereti interiori:

Finisaje pardosea:

Finisaje exterioare:

Izolatia termica:

• Dusumea din lemn de pin natural, selectionat, vopsita in culoarea Soleta

• Alte variante optionale: parchet din fag, stejar sau alte specii de lemn

• Finisare cu o ceara speciala, avand ca baza apa si nu solventii organici (nu are emisii chimice si se intretine usor)

• Pardosea exterioara din pin, rezistenta la umezeala si ultraviolete (arbore cu un continut ridicat de rasini naturale)

• Invelitoare din sindrila naturala, realizata si montata manual dupa metode traditionale (rezista fara probleme aproximativ 40 de ani) sau tabla profilata, in aceleasi nuante cromatice

Lucrari pregatitoare instalari ulterioare:

 

• Pregatire pachet energie eoliana

• Pregatire pachet management locuinta

• Pregatire pachet energie solara (in functie de optiuni)

• Pregatire pachet inst. recuperare ape pluviale

• Pregatire pachet incalzire in pardoseala

NOTA: Fiecare model de casa Soleta are propria sa lista de accesorii si dotari optionale. Componenta acesteia poate fi modificata oricand fara aviz prealabil.. Lista completa cu accesoriile optionale o puteti gasi aici.    

  .

Pentru detalii despre pretul si componenta accesoriilor optionale transmiteti un e-mail la adresa  mainoffice@soleta.ro.

Achizitionarea terenului, obtinerea Certificatului de Urbanism

Sa tineti cont de:

-situatia juridica a terenului;

-suprafata, forma, orientarea si vecinatatile acestuia;

-accesul la teren si la utilitati, situatia urbanistica a acestuia (intravilan, curs constructii,etc.);

  Certificatul de urbanism este documentul prin care vi se comunica de catre autoritatile locale conditiile necesare pentru ridicarea noii constructii.

Termenul legal de eliberare a unui certificat de urbanism este de 14 zile.

1

8 pasi pentru Soleta:

Semnarea contractului de fabricare/construire

  Este momentul sa decideti lista de dotari si accesorii optionale care vor completa modelul Soleta ales de catre dumneavoastra.

  Prin semnarea contractului toate aspectele legate de pretul casei, componenta acesteia, nivelul de echipare si finisare, termenele de livrare, etc., devin definitive.

2

Intocmirea documenatiilor pentru obtinerea autorizatiei de construire

  Odata cu semnarea contractului de construire pentru casa Soleta va oferim si serviciile noastre pentru intocmirea proiectului si a documentatiilor necesare pentru obtinerea autorizatiei de construire.

  In egala masura va putem pune la dispozitie doar planurile casei pentru ca acestea sa poata fi cuprinse in proiectul realizat de catre un alt arhitect agreat de catre dumneavoastra.

3

Obtinerea autorizatiei de construire

  Autorizatia de construire se elibereaza de catre primarie pe baza Certificatului de Urbanism, a avizelor si a proiectului casei. Din momentul obtinerii acestei autorizatii, se poate incepe constructia efectiva a casei.

4

Realizarea fundatiei. Racordarea la utilitati

  Indiferent de tipul fundatiei viitoarei case (butuci din lemn, ploturi din beton armat sau radier), realizarea acesteia o puteti face dumneavoastra sau noi.  Este insa foarte important ca aceasta sa respecte intocmai proiectul, sa aiba elementele de ancorare pentru viitoarea casa si racordurile la utilitati amplasate corect.

  Orice eroare geometrica poate conduce la complicatii foarte mari in procesul de montare a noii case.

  Pentru racordurile la utilitati este necesar sa contactati companiile furnizoare.

5

Fabricarea componentelor casei Soleta

  In conditii normale durata de fabricatie pentru o casa Soleta 4 si 7 saptamani, dar in cazuri speciale acest termen poate fi redus la max.15 zile!

  Totusi, depinzand de o serie de factori tehnici, cum ar fi marimea casei, complexitatea proiectului, gradul de ocupare a productiei, acest termen poate varia in ambele sensuri.

6

Transportul casei la locul de montaj

  Costurile de transport pentru componentele casei sunt stipulate separat in contract si trebuie achitate inaintea efectuarii acestuia.

  Deasemenea, descarcarea coletelor la destinatie, si transportul coletelor la locul de montaj, daca acesta este diferit de locul de descarcare sunt alte servicii aferente transportului ce trebuie contractate separat.

7

Montajul casei Soleta, finisarea si predarea acesteia

  Asamblarea si finisarea casei dumneavoastra se va face integral de catre o echipa ANSONIA.

  Dupa transportul kitului de constructie, o echipa formata in cele mai multe cazuri din 4 muncitori se deplaseaza la locul de montaj, impreuna cu toate mijloacele tehnice necesare acestei faze.

  Se va face o verificare a conformitatii fundatiei cu proiectul casei si daca totul este perfect se va trece la montarea casei. Concomitent se vor monta si traseele electrice, termice si sanitare, conform proiectului. Urmeaza montajul planseelor, sarpantei,  a invelitorii si a usilor si ferestrelor.

  Dupa finalizarea montajului se trece la finisarea casei. Odata finalizata constructia, echipa ANSONIA va curataa zona de montaj, indepartand urmele si resturile santierului, constructiile ajutatoare, astfel incat dupa plecarea acesteia, locul de montaj sa ramana in ordine perfecta. La final , noul proprietar va primi din partea noastra o documentatie cu masurile ce trebuie indeplinite pentru intretinerea noii case si certificatul de garantie.

8

Soleta.ro © 2020

Contact:

E-mail: mainoffice@soleta.ro

Tel:+40 723 300 302

Tel. info tehnic: +40 723 300 301