Familia de case Soleta Plus

Soleta One +

Modelul One Plus este noul mezin a familiei de case Soleta, acesta inglobeaza toate avantajele vechilor modele One, insa suprafata sa a crescut cu 12 mp, ajungand la 60mp! In noua varianta, partea din spate este ocupata de doua  dormitoare cu intrari separate, fiecare avand cate 11 mp si cate un dulap inzidit foarte incapator. Baia are o suprafata de 5,1 mp, deasupra tavanului acesteia am prevazut un spatiu tehnic suficient de mare pentru a cuprinde toate sistemele tehnice standard sau optionale ale casei.

Un spatiu pentru depozitare suplimentar poate fi realizat, optional si gratuit,  deasupra holului de intrare catre dormitoare. Livingul, foarte generos, include bucataria si zona de luat masa, toate impreuna insumeaza inca 33 mp. Am modificat pantele acoperisului la 70 respectiv 10 grade, prin aceasta spatiul interior a capatat un grad superior de confort  si utilitate, imaginea exterioara a caselor a ramas la fel de incantatoare!  Asemenea modelului anterior si Soleta One Plus poate fi accesorizata optional cu terase si pergole exterioare, atasabile atat in fata cat si in lateralul casei. Acestea pot avea forma si suprafetele variabile , pentru o adaptare usoara la terenul dumneavoastra.

Soleta Four +

Soleta Three +

Soleta Two +

Este un model cu totul nou, ce pastreaza elementele de structura ale modelului One Plus, printr-o alungire a acestuia suprafata a ajuns la 84,5mp, acum are trei dormitoare si doua bai. In plus, intrarea in casa se face prin lateral , printr-un hol ce are si functiunea de gradina de iarna. Casa are spatii de depozitare multiple, pozitionate atat in tavanul bailor cat si in cel al holului interior. Fiecare dormitor are cate un dulap inzidit cu usi glisante si spatii functionale generoase.  Livingul si bucataria impart aceeasi suprafata de 34 mp. Cele dou dormitoare din spate au cate 11 mp fiecare iar dormitorul principal are baie proprie si o suprafata de 12 mp. Fiecare dintre cele doua bai au suprafata de 5,1 mp. Suprafetele vitrate foarte mari din zona livingului sunt suficiente pentru iluminarea naturala. Sera (gradina de iarna) care are si functiunea de hol de intrare, aduce un plus de confort termic locuintei prin separatia livingului de mediul exterior. Casa are o terasa frontala generoasa ca dimensiuni, acoperita cu o pergola speciala, unica la acest model.

√én spatele prezentei sale exclusiviste se afla cateva solutii arhitecturale inteligente, abordari proprii ale sitemului constructiv Post&Beam, atat de raspandit in ultimul timp. Toate componentele casei sunt sustinute de scheletul acesteia, asemenea scheletului uman.  Soleta Three + are o arhitectura cu personalitate, unghiuri atent studiate iar  suprafetele vitrate largi sunt deja obisnuite in aceasta gama. Acest model va avea parte in viitorul apropiat de inca cateva variante de organizare interioara, insa pana atunci va propunem acest prim model cu o suprafata de 100mp. Acesta contine doua dormitoare, fiecare cu dressing si baie proprie, multe spatii de depozitare si bineinteles, o larga suprafata destinata actrivitatilor de zi.Incaperile sale au suprafete generoase, am preferat incaperi mai putine in favoarea confortului, este un model premium! Si Soleta Three +  poate fi accesorizata cu terase si pergole largi, atat de importante in conceptul Soleta!

Soleta Four este primul model Soleta a carui suprafata de 155,6 mp se imparte pe doua nivele. Cu spatiile largi, suprafetele vitrate ce se intind pe doua nivele, deschiderea ampla deasupra livingului, acest model se alatura celorlalte aducand cu sine luxul. Chiar daca prin propunerea noastra am sugerat-o intr-un peisaj montan, Four poate fi si o solutie rezidentiala perfecta. In viitorul apropiat vom adauga si alte propuneri de compartimentare interioara pentru acest model. La parter exista doua dormitoare mari , cu dressing si baie proprie, un living  cu bucatarie al caror tavan se ridica pana la nivelul acoperisului casei, un spatiu de depozitare foarte incapator. Holul de intrare poate sa contina deasemenea spatii de depozitare specifice. Soleta Peak are o arhitectura flexibila, poate fi usor reconfigurata pentru nevoi individuale.  

              Aceasta este astazi familia de case SOLETA PLUS. Un concept de case realizat dupa doi ani de cercetare si optimizare arhitecturala si functionala asupra modelelor precedente de case Soleta: One, XL, Two si Twice. Noua gama de case Plus, a avut la baza identificarea minusurilor la modelele initiale, atat de catre fundatia noastra cat si din partea publicului din intreaga lume si transformarea acestora in noi beneficii pentru cei ce vor opta pentru unul dintre cele patru modele.

              Arhitectura si functionalitatea acestora difera foarte mult de la un model la altul, insa toate respecta principiile fundamentale definite de catre FITS prin proiectul SOLETA  si , optional, poate primi dotarile zeroEnergy.

Soleta.ro © 2020

Contact:

E-mail: mainoffice@soleta.ro

Tel:+40 723 300 301

+40 723 300 302