SOLETA zeroEnergy - locuinta viitorului! 

"Soleta zeroEnergy  inseamna inovatie in arhitectura, inovatie tehnologica, inovatie in gandire. Inseamna excelenta in termeni de calitate, eleganta si functionalitate."  

O analiza profunda a tuturor masurilor prin care stiinta si tehnologia  incearca sa amelioreze consumul de energie al  locuintei moderne evidentiaza o lunga serie de compromisuri  care nu fac altceva decat sa puna in celalalt taler al balantei  confortul si costurile tot mai ridicate. Noi credem ca lucrurile sunt mult mai simple si ca exista solutii traditionale la aproape toate “problemele”  locuintelor noastre, trebuie doar sa le reinventam in conditiile moderne.

Mai bun –- Pentru ca TOATE componentele caselor Soleta sunt “Top Quality” si pentru ca avem o grija deosebita pentru detalii.    

Mai ieftin - Casele Soleta nu fac compromisuri! Am ales cu grija solutii ingenioase pentru un pret corect, practic am creat luxul accesibil!    

Mai sanatos - Ofera un climat interior sanatos si confort sporit gratie aportului generos de lumina si aer proaspat. 

Mai eficient - O Casa Soleta este eficienta din punct de vedere energetic iar energia de care are nevoie poate fi produsa din surse regenerabile.  

Mai ingenios - Simplitate. O noua abordare bazata pe o veche axioma: Natura are intotdeauna solutii!  

Mai ecologic - Impact pozitiv asupra mediului inconjurator, printr-o abordare ecologica a intregului ciclu de viata al casei.  

Mai personalizat – Concept modular complet, combinatiile posibile sunt practic infinite.  

Soleta.ro © 2020

Contact:

E-mail: mainoffice@soleta.ro

Tel:+40 723 300 302

Tel:+40 723 300 301