SOLETA zeroEnergy  -  Inovatii

              In acord cu principiile ce au stat la baza acestui proiect s-a reusit imbinarea unor solutii tehnice si arhitecturale inovatoare intr-un singur concept de locuinta. Iata o parte dintre acestea:

Arhitectura “fara pereti” (valabila pentru casele Soleta Classic), acoperisul preia o mare parte din suprafata expusa mediului exterior. Prin aceasta inovatie, se reduc costurile de intretinere a casei si creste gradul de iluminare naturala. De asemenea si protectia la vant este optimizata.

Sistem integrat de captare a apelor pluviale. Optional, casele Soleta pot fi dotate cu o instalatie completa de recuperare a apelor pluviale, incastrata in structura casei si care nu necesita intretinere.

 

Sistem inglobat computerizat de ventilatie cu functie de recuperare a energiei(dotare optionala). Ofera o climatizare optima si aport de aer proaspat cu costuri minime.

Fundatiile clasice pot fi inlocuite cu un sistem de tije speciale KRINNER insurubate direct in sol(valabil doar la casele cu suprafata <91mp) - optional, solutie care conduce la o economie de ~50% fata de varianta cu radier din beton. Aceasta solutie asigura si ventilatia structurii din lemn a casei, contribuind la pastrarea intacta a acesteia, pe toata durata de viata a casei. Aceste suruburi(partea vizibila a lor) poate fi usor mascata prin butuci din lemn tratat contra daunatorilor. Fundatiile clasice din beton armat pot fi de asemenea o solutie pentru SOLETA, acestea au insa o forma si o structura speciala.

Inglobarea in pardoseala si structura casei, a bateriilor de acumulatori si a sistemului de ventilatie(dotare optionala). Multa economie de spatiu, acces facil si intretinere usoara a acestora.

 

Acoperis fara structura de rezistenta - fara sarpanta. Economie de materiale, costuri reduse, rezistenta sporita.

Structura modulara expandabila. Completarea casei cu noi module sau chiar expandarea acesteia cu suprafete locuibile suplimentare se poate face foarte usor, in majoritatea cazurilor fara a afecta componentele casei.

Accesorizare cu alte module dupa cumparare. Conceptul de structura modulara permite accesorizarea casei ulterior cumpararii cu o serie de module optionale care cresc gradul de confort al casei (ex. piscina exterioara, sera, terase suplimentare, pergola, etc).

• Sistem computerizat de management al locuintei(optional).

• Sistem brevetat de asamblare rapida a elementelor de structura a casei.

• Sistem integrat de aspiratie(optional).

• Sistem de extractie silentios pentru bucatarie(optional).

• Solutie tehnica simpla de montare si inlocuire a inchiderilor vitrate.

• Traseele de ventilatie, instalatiile sunt incluse in structura de rezistenta(optional).

 

• Plansee masive realizate din placi din lemn lamelar imbinate pentru realizarea planseelor de la etaj.

• Sistem de planseu celular multifunctional(optional).

• Sistem computerizat de reducere a consumului de energie electrica(optional).

Soleta.ro © 2020

• Instalatii de racire zero energie(optional).

Contact:

E-mail: mainoffice@soleta.ro

Tel:+40 723 300 302

Tel:+40 723 300 301