ECOprincipiul 1:

Arhitectura inteligenta

 

       Conceptul arhitectural al caselor Soleta sugereaza echilibru,o stransa legatura cu natura iar prin asimilarea inovatiilor si a noilor tehnologii am urmarit diminuarea cantitatilor in favoarea calitatii si a duratei de viata.

       Un concept la scara umana care iti ofera tot ce este necesar pentru o viata lunga si plina de bucurii. Spatii largi si luminoase, materiale calde, linii curate si proportii perfecte.

       Prin optiunile de automatizare poti sa controlezi in timp real temperatura , iluminarea naturala si artificiala, ventilatia, consumul de energie si nivelul de securitate al casei.  

 

 

SOLETA zeroEnergy  -  ECO Principii

Sase principii ecologice definesc conceptul SOLETA zeroEnergy:

ECOprincipiul 2:

Materiale eficiente, de inalta calitate

 

       Am ales materiale premium  pentru un produs premium. Casele Soleta se adreseaza unui segment de clienti cunoscatori care apreciaza calitatea, bunul gust si trainicia unei case. Ele sunt realizate in proportie de 97% din materiale reciclabile, provenite exclusiv din Romania.

        Asadar suntem putin nationalisti dar mai mult ecologisti – cantitatea de combustibil consumata pentru transportul materiei prime catre fabrica este mult diminuata prin scurtarea distantelor pana la sursele de aprovizionare.

       Prin folosirea materialelor de calitate superioara si prefabricarea componentelor caselor se reduce cu pana la 75% cantitatea de resturi  generate la locul de montare al casei, facand o comparatie cu o constructie clasica.

 

ECOprincipiul 3:

Conservarea energiei

 

       O solutie High-Tech de diminuare a consumului energetic la casele Soleta si implicit de reducere a impactului negativ asupra mediului inconjurator  este implementarea unui sistem computerizat de management energetic.

       Solutiile clasice deja cunoscute (termoizolatie de inalta performanta, suprafete vitrate cu doua camere si gaz inert, evitarea efectului de sera prin calculul umbririlor, folosirea aparatelor electrice clasa energetica A, etc)  se aplica deja  standard tuturor proiectelor SOLETA.

       Mergand mai departe, conceptul SOLETA zeroEnergy presupune dotarea casei cu sisteme de producere a energiei din surse neconventionale care sa asigure cel putin egalarea consumului propriu al casei.

ECOprincipiul 4:

Utilizarea eficienta a apei

 

       Apa este resursa cea mai prețioasă a Pământului,in prezent in lume peste 25% din apa potabila se utilizeaza pentru spalarea toaletelor.

       Prin dotarea caselor Soleta cu sistemele de captare a apei de ploaie si cu ministatii de epurare microbiologica facem un pas foarte mare spre eficientizarea consumului de apa potabila.

       Sunt de asemenea recomandate si solutii clasice deja: utilizarea toaletelor cu doua volume de spalare sau utilizarea capetelor de dus tip low-flow.

 

 

ECOprincipiul 5:

Atmosfera sanatoasa

 

       O casa cu un mediu interior sanatos este o casa fericita. Grija noastra pentru un mediu sanatos se regaseste in folosirea materialelor de constructie non-toxice, a lacurilor ecologice pe baza de apa, in utilizarea instalatiilor de ventilatie si purificare a aerului si a sistemului de recilare a apei de ploaie.

 

 

 

ECOprincipiul 6:

Eficienta sistemului constructiv

 

       Constructiile clasice sunt extrem de ineficiente in privinta cantitatii de reziduuri rezultate sau a energiei consumate pe parcursul derularii santierului.

       Prin noile tehnologii aplicate, la fabricatia caselor SOLETA se produc cu pana la  75% mai putine deseuri in procesul de fabricatie. In timpul montarii caselor nu se genereaza deseuri iar  prin reducerea drastica a timpului de montaj scade cu pana la 50% consumul de energie specific pentru aceasta operatiune.

 

Soleta.ro © 2020

Contact:

E-mail: mainoffice@soleta.ro

Tel:+40 723 300 302

Tel. info tehnic: +40 723 300 301