18

 

13

ian

21

 

jul

21

ian

12

mar

Acesta cuprinde principiile arhitecturale si tehnologice care stau la baza conceptului Soleta, dar si specificatiile constructive ale acesteia, lista de accesorii si module optionale

In urmatoarele zile a inceput productia efectiva a prototipului casei SOLETA zeroEnergy, in halele de productie ANSONIA, o companie romaneasca specializata in realizarea de constructii din lemn lamelar incleiat.

Aceasta se ridica pe un teren aflat in Bucuresti, in imediata apropiere a ambasadei SUA. Pentru amplasarea sa in acest loc suntem sprijiniti de catre companiile EuroGarden si Baneasa Investments..

13

oct

Cu sprijinul partenerilor nostri prototipul casei SOLETA este gata,

acesta este deschis publicului spre vizitare 7 zile pe saptamana. Chiar daca la aceasta inaugurare nu toate sistemele casei erau functionale, eforturile de finalizare continua si in lunile urmatoare.

SCURT ISTORIC SOLETA

Soleta.ro © 2020

Contact:

E-mail: mainffice@soleta.ro

Tel:+40 723 300 302

Tel. info tehnic: +40 723 300 301

Soleta – Începuturi

Am reunit pasiunea noastra in domeniul constructiilor din lemn lamelar cu entuziasmul si cunostintele tinerilor inventatori, pentru a realiza impreuna un proiect complex unic in Romania, un nou  sistem constructiv cu caracteristici in limitele conceptului zeroEnergy.  

 

Inca de la inceput am dorit sa cream un concept de locuinta adaptat cerintelor pietei premium printr-o  arhitectura de exceptie, tehnologii moderne, dotari complexe si calitate ridicata. S-a pornit cu un set de cerinte dificile dar am reusit impreuna sa finalizam  acest proiect respectand parametrii impusi. Rezultatul este acest prototip, Soleta zeroEnergy One.

Povestea Soleta zeroEnergy One

Dincolo de conceptul tehnic, Catalin Butmalai, cel care a conturat tot ce inseamna Soleta, si-a dorit o casa de familie, un camin sanatos, sigur si trainic. S-a inspirat din arhitectura traditional romaneasca si de peste hotare, a transpus in timp si adaptat nevoilor actuale, o casa construita cu responsabilitate fata de mediul inconjurator, confortabila si inteligenta in acelasi timp.

 

Constructia si lansarea casei Soleta One a fost o revelatie. Era prima de acest tip din Romania, o tara est-europeana, pentru care conceptul ecologic era inca destul de vag. A fost vizitata, studiata si transformata in simbolul intregului concept Soleta. Ea este si in prezent amplasata in Bucuresti, Romania, langa ambasada SUA, deschisa vizitelor celor ce vor sa traiasca experienta Soleta.

 

După 2 ani de cercetari si studiu a functionalitatii sale, s-a creat o noua gama de modele de case Soleta: Soleta Plus. Acestea prezinta imbunatatiri semnificative, optimizari dar pastreaza estetica si inteligenta care le caracterizeaza.

 

Soleta Plus este casa viitorului, dar nu are pretentii futuriste. Oferă un stil de viata, nu doar un camin. Este o casa aparte, dar accesibila.

 

Nu ne oprim aici

Nu ne-am impus un numar limita de proiecte diferite in familia de case Soleta, dezvoltam in permanenta noi si noi variante arhitecturale si pe parcursul finalizarii acestora le vom prezenta in acest site. Toate variantele de case Soleta respecta specificatiile tehnice si arhitecturale ale prototipului conceput de catre echipa Soleta, dar  ofera gradual mai mult spatiu si mai multe functionalitati astfel incat sa acopere cat mai multe din cerintele cumparatorilor de case individuale.