Acasa inseamna Soleta!

VIDEO

PARTENERI SOLETA

VIZITEAZA-NE

Familia de case

SOLETA  

DETALII TEHNICE 

CONTACT 

GALERIE 

Maestrul Justin Capra a implinit 80 de ani.

La multi ani!

Prezenta Soleta la Grand Designs Live

Domnul inginer Justin Virgilius Capra este cea mai mare personalitate a inventicii romanesti, a realizat si brevetat 114 inventii dintre care 7 aparate de zbor si 86 de autovehicule.

Din motive de natura tehnica (imposibilitatea montarii unei case Soleta in conditiile impuse de organizatori) am decis impreuna cu dansii amanarea prezentei noastre la aceasta editie a expozitiei Grand Design Live ( care incepe maine la Birmingham -UK), pana la urmatoarea editie ce va avea loc in primavara 2014, la Londra. Pana atunci noi vom reproiecta o casa Soleta astfel incat sa putem finaliza montajul si finisarea acesteia intr-un termen maxim de 3 zile, asa cum cere regulamentul manifestarii.

Youtube

Twitter

Facebook

Flickr

22

3

oct

feb

Limba:

Copyright © SOLETA zeroEnergy este o marca comerciala inregistrata, proprietate a Fundatiei pentru inventica si tehnologii sustenabile - Justin Capra.

De ce as vrea o casa Soleta?

1

2

3

4

       Moderna, ecologica, eleganta si prietenoasa  cu natura inconjuratoare, casa Soleta este locuinta premium pe care si-o doresc toti cei care iubesc confortul si  functionalitatea unei locuinte, dar se preocupa si de protejarea naturii.  Are un design magic, cu ferestre imense, in care soarele intra ca la el Acasa.

       Conceptul  de case din lemn lamelar Soleta zeroEnergy este creatia noastra, a celor care reprezinta Fundatia pentru Inventica si tehnologii sustenabile-Justin Capra.

       Ca sa facem mai bine inteles acest concept revolutionar  am construit prototipul Soleta zeroEnergy One care poate fi vizitat zilnic intre orele 9 si 18 in Bucuresti, soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, sector1, (in prezent bd. Alexandru Nasta nr. 1 ), vis-a-vis de ambasada USA din Baneasa .

Stiri:

Soleta zeroEnergy © 2013 All Rights Reserved   |   Privacy Policy

Casa va fi gata de locuit  in doar  doua  luni de la semnarea contractului!  Timp de o luna si jumatate se pregateste, se impacheteaza, se transporta si o echipa care va insoti camionul cu Casa Ta va sosi curand. Montajul dureaza doua saptamani!  In sfarsit esti ACASA la tine!

In doar doua luni te muti ACASA!

Am folosit doar materiale de constructie de calitate premium, reciclabile in proportie de 97%, ceea ce face din acest concept de locuinta unul dintre cele mai sustenabile case din lume. Casele Soleta au o arhitectura futurista, deosebit de elegantă si daca descoperi ca mai ai nevoie de cateva camere in plus, sau chiar dependinte, se pot adauga module care nu numai ca nu vor afecta structura initiala dar vor adauga un plus de confort si spatiu functional.

Materiale PREMIUM si design futurist!

Pentru oricare dintre casele Soleta optezi, cheltuielile scad drastic si asta deoarece Soleta propune un sistem absolut inovator : casa se aseaza pe butuci tratati de lemn, iar sistemul de prindere al acestora in pamant confera o elasticitate extraordinara intregului asezamant in caz de seisme. Casele Soleta sunt de 8 ori mai usoare decat o constructie echivalenta din caramida!

Casa fara fundatie este perfect stabila!

Uit de facturile pentru energie!

Pot alege sa uit de facturile pentru energie electrica si gaze!  Cum asa?  In varianta zeroEnergy, casele Soleta sunt dotate cu sisteme de producere a energiei electrice din susrse neconventionale (eoliene, solare, hidroenergie). Deasemenea poseda un  sistem computerizat de management energetic pentru diminuarea consumului si reducerea impactului negativ asupra mediului inconjurator. Pentru energia termica necesara locuintei solutia este un sistem care combina energia solara cu cea geotermala. Si lemnele pot intra in discutie!