Alege unul dintre modelele de case SOLETA!

Soleta zeroEnergy One

   Cel mai mic model Soleta are o suprafata utila de 48mp si o terasa exterioara uriasa. Supanta dormitor adauga inca 9mp suprafetei interioare.

Baia nebanuit de spatioasa, bucataria functionala si livingul deosebit de luminos intregesc confortul casei.

O casa de vacanta sau un atelier de creatie pentru artistul din tine!

Soleta zeroEnergy Twice

Soleta zeroEnergy Two

Soleta zeroEnergy One XL

   Am adaugat lungimii casei numai 1,3 metri si am castigat un dormitor spatios ce poate fi complet separat de restul casei, un dressing imens, o supanta dormitor foarte confortabila si inca 8mc in plus pentru spatiile tehnice sau pentru depozitare. Aceast model Soleta poate fi locuit pe tot parcursul anului de catre o familie formata din 2 sau trei persoane.

   Soleta Two are o suprafata utila interioara de 100mp, trei dormitoare, doua bai, bucatarie si living. In plus o suprafata de  15mp spatii de depozitare si spatii tehnice. O supanta dormitor este deasemenea posibila ca optiune.

Este o casa destinata locuirii permanente de catre o famiie cu 4-5 membri.

   Doua module Soleta One unite  printr-un luminos hol din sticla. Am separat astfel zona living si bucatarie de cele doua dormitoare. Ambele module pot primi optional cate o supanta dormitor. Acest model este destinat locuirii permanente de catre familii cu 3-4 membri. In cateva zile va fi gata si pagina acestui model.

             Aceasta este astazi familia de case SOLETA. Oricare dintre aceste modele poate primi dotarile zeroEnergy!

Lucram in continuare la dezvoltarea de noi modele Soleta, multe sunt deja finalizate iar unele dintre acestea au suprafete ce depasesc 1000 de metri patrati!

Arhitectura si functionalitatea acestora difera foarte mult de la un model la altul insa toate respecta principiile fundamentale definite de catre FITS prin proiectul SOLETA zeroEnergy.

S=48+11mp 

S=59+12mp

S=100 +(0-48)mp

S=140 mp